Sexismens pris | Noter

Indholdsfortegnelse
Dr-debatten: Sexismens pris?
42.32 - 44.00 - Mogens Lønborg - Konsulent sundhedsborgmester konservative.
Analysen
Whatabout
Det retoriske pentagram
- Emne:
- Afsender:
- Modtager:
- Sprog og Genre:
- Situation:
- Påstand:
- Belæg:
- Rygdækning:
- Patos:

Hvem vinder debatten?

Uddrag
Whatabout – I debatten sexismens pris er der brug af whatabout, da der opstår kritik og delte meninger om sagen krænkelsessagen om Frank Jensen.

Mogens Lønborg er stærkt uenig med de andre til debatten, da han mener at Krænkelsessagen er til grin, og at “de fleste på nær venstre Parti, nok sidder derhjemme og griner over det hele.”

Han siger også at hele denne her sag er kørt op til en alt for stor ting. Han stiller spørgsmålstegn til hvorfor en som Lotte Rod ikke stod frem med det for 10 år siden.

Det retoriske pentagram
Emne: Emnet i debatten ‘sexismens pris’, handler om Krænkelse sagen mod Morten Østergaard og Frank Jensen og hvordan de lagde en hånd på kvinder for over 10 år siden, til en julefrokost.

Afsender: Afsenderen i vores klip er Mogens Lønborg, da det er hans mening på, hører i klippet.

Modtager: Modtageren kan være alle som forstår konsekvenserne og sagen i debatten. Det kan især være folk der kan lide at se debatter og måske også synes at #MeToo er spændene.

Sprog og Genre: Det er en Debat og sproget er lidt hårdt i tonen, da det netop er en debat. Der er ikke en stille og rolig normal tone, da de debattere og sagen om Krænkelser.

Situation: De snakker om sexisme og #MeToo i forhold til Morten Østergaards aftrædelse som partileder for radikale venstre pga. en krænkelse for 10 år siden.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu