Running Clothes AS – VØ aflevering

Opgavebeskrivelse
Opgave 1
1.1 Interne/Eksterne Forhold


1.2
Som beskrevet i opgave 1.1, går det ikke videre eminent, hvis man ser på deres nøgletal: ” Deres nøgletal, hvilket vil sige afkastningsgraden, overskudsgraden og egenkapitalens forretning, er faldet markant. Afkastningsgraden er faldet fra 7,2% til -0,3% hvilket vil sige, at virksomheden ikke er i stand til at generere overskud fra den indskudte kapital. Overskudsgraden er faldet fra 4,6% til -0,2% hvilket vil sige, at virksomheden ikke får et overskud, når de sælger en vare. Egenkapitalens forrentning er faldet fra 28,9% til -75,8% hvilket vil sige, at egenkapitalens forrentning er mindre end afkastningsgraden, derfor taber virksomheden penge på sin fremmedkapital.”

1.3
1.4
1.5

Opgave 2
2.1
Likviditetsbudget

2.2
2.3

Opgave 3
3.1
3.2
3.3

Opgave 4
4.1
4.2
4.3

Uddrag
Running Clothes A/S forlanger selvfølgelig at deres code of condukt bliver overholdt, da de har et ansvar over for medarbejdere, kunder og miljøet. Deres code of condukt omhandler, hvor miljørigtigt deres produkt er og selve produktionen af det. De vil gerne selv have et kemikaliefrit produkt, da de alternativt vil miste en masse kunder og kan risikere at ende i en shitstorm.

Derudover er det vigtigt at gøre en indsats for at håndhæve deres code of condukt, da det er en del af deres markedsføring. Hvis de ikke kan overholde deres markedsføring, kan det føre til en sag om falsk markedsføring, hvilket ikke medfører noget godt.

3.2
Fra 2014 til 2017 har Running Clothes A/S kun mindsket deres polyester forbrug med ét enkelt procentpoint. Dog har de formindsket forbruget af farvestoffer og el betragteligt, da de er faldet med henholdsvis 8 og 16 procentpoint. Imponerende tal, når man ser det i lyset af at produktionen i samme periode er steget med 3 procentpoint. Deres vandforbrug er dog steget med hele 5 procentpoint i samme periode, hvilket ikke er specielt godt.

3.3
Det kan være relevant for Running Clothes A/S at forbedre medarbejdernes arbejdsforhold. Hvis man får gladere medarbejdere, vil det medføre at de arbejder bedre og dermed kan de formindske deres CO2-udlslip mere.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu