Retorik Argumentation | Dansk Stil | 12 i Karakter

Indledning
Den morgen jeg fik at vide du var gået bort, blev alting sort for mig. Jeg kunne virkelig ikke forstå at du ikke var her mere.

Det var som om min verden gik i tusind små stykker. Jeg synes det alt for tidligt til du skulle forlad mig.

Uddrag
Hvis jeg var ked af det, gjorde du alt for at gøre mig glad, og det er og vil jeg altid være rigtigt taknemlig for. Så at miste sådan en fantastik, flot og ubeskrivelig bedsteven/onkel kan være rigtigt hårdt.

Det var mange gang jeg var bange for at miste dig til andre venner eller din dejlige, kønne og skønne kæreste, men du beviste at jeg betød tusind gange mere end dem.

Vi har haft så mange fantastiske, gode og dejlige minder sammen og dem vil jeg aldrig glemme. Alle de ferier vi har været på sammen, har altid være virkelig gode.

Den sidste ferie vi var på vi i Spanien. Det var dig, lille Hanno og mig. Det er en ferie jeg aldrig vil glemme. Det noget af det værste af vide at det var den sidste ferie vi var på sammen. Det er hårdt at vide.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu