Hvorfor går man så meget op i sit selvbillede | Essay

Indledning
For nogle uger siden flød de sociale medier over med et tæmmelig langt opslag som Fie Laursen havde postet på instagram om at hun gerne vil begå selvmord og hvorfor.

Der blev bombarderet med artikler og kommentarer fra de sociale medier, der var endda YouTube stjerner som havde lavet reaktions videoer på det.

For at være helt ærlig så læste jeg ikke selv opslaget for jeg føler mig ikke rigtig tilpas med at læse sådan nogle ting.

Uddrag
Jeg er både enig og uenig med Emma bønnelykke. Hun kan ret i at det altid vil være en simplificeret udgave af en selv, man fremstiller på de sociale medier, da det skal præsenteres i en kort form.

Men på den anden side er jeg ikke enig med hende i at unge ikke tør dyrke forskellige og fascinerende sider af sig selv. Her kan man tage Fie Laursen som et eksempel.

Hun er netop et moderne internet fænomen, som også har været med i reality programmer og andre tv-programmer og i høj grad bruger de sociale medier til selviscenesættelse.

På den ene side er det lidt overfladisk det hun laver, og det virker som om at hun bare gør det for at tjene penge i det hun har mange sponsorer der understøtter hende, for at markedsføre deres produkter.

På den måde kan hun godt virke lidt falsk, fordi hun er bevidst om sin selviscenesættelse. På den anden side virker det ikke som om hun skammer sig over at vise mange forskellige sider af sin personlighed.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu