Hvem er jeg? | Dansk Opgave

Indledning
En typisk begyndelse på en stil med en titel som denne, vil nok være at skrive hvad man hedder, hvor man bor, hvad ens forældre hedder og hvor mange søskende man har. Sådan en har jeg ikke valgt denne her gang. Jeg synes, at det er bedst at starte der, hvor det hele faktisk startede.

Den 12. maj, 2003, blev jeg født ved sædefødsel på Grindsted sygehus, som den sidste generation inden fødeafdelingen lukkede. Det kunne bestemt mærkes på min mor; men ikke min biologiske far, han har aldrig rigtigt været her. Selvom min mor lå ensomt og alene på sygehuset, havde hun stadig en god oplevelse.

Hver aften tændte de levende lys på gangen og serverede varm kakao med flødeskum, friske boller og kage i fællesstuen. Den 31. august, 2003, blev jeg døbt i Johanneskirken i Brørup. Min mor faldt for navnet Mia. Og min biologiske far kunne ikke stå for min mors charme, så han måtte gå med til det. Fra jeg blev født, gik der ikke lang tid før mine forældre gik fra hinanden, jeg var 3 måneder.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu