Indledning
Hvem er jeg egentligt? Han, hun, den eller det? Hvad skal vi kalde hinanden og hvordan danner vi vores identitet

det er nogle nutidsrelevante spørgsmål som mange stiller sig selv da mennesker med tiden er blevet mere og mere opmærksomme og påvirket af skønhedsstandarterne og hvordan de forskellige kønsrollers rammer er lagt, i forhold til at passe ind i det senmoderne samfund.

Hvad kan vi dog gøre for at stoppe alle de rammer der er blevet sat, i forbindelse med hvad der er rigtigt og forkert, mandligt og kvindeligt.

Uddrag
Derudover sætter det de unge i en skrækkelig situation hvor de skal veksle mellem at føle de lever i 1950 og 2021.

Mange har været gode til at støtte op om sagen såsom Sofie Linde og hendes mand, som hver især har lagt billeder hvor de har mave bluse på og hvor billederne er opstillet lidt rodet og uden for Instagrams normale skønhedsrammer hvilket tackler alt væsentlig godt

da de rammer to sider af en sag som at man er perfekt på hver sin måde og alle har uligheder og så tackler de også mave bluse sagen ved at sætte fokus på det og skabe humor omkring det at vise deres mave, da det jo bare er en mave.

Det vækkede fokus i en helt adskillige instagram brugere samt influencers som alle gik med på bølgen omkring at sætte fokus på denne sag.

Han, hun, den, det er noget meget nyt som vi skal vænne os til og det handler om at flere unge end nogensinde identificere sig selv som noget andet end de biologisk er født som

derfor gør de også brug af såkaldte pronominer som er en måde for disse personer at udtrykke sig selv og adskille sig selv på, Men hvad er årsagen til alt dette og hvordan det blevet så udbredt?