Et Dukkehjem | Noter | Henrik Ibsen | Dansk

Indledning
Nu har vi jo næsten læst dukkehjem som bog. Når man læser bogen, har jeg svært ved at forestille mig hvordan det endelig er i den realistiske verden, jeg har svært ved at sætte mig ind i deres tid og sted.

Uddrag
Det er her det visuelle kommer ind og giver en bedre forståelse af det hele. Man får ligesom lagt tingene på bordet og kan bedre forestille sig hvordan for eksempel personerne så ud og hvordan de faktisk ville reagere i virkeligheden.

Det som mest påvirker mig ved det visuelle, er det med at få sat ansigter på personerne og ligesom se dem.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu