Essay: Mit barndoms kamera

Indledning
Jeg fik et kamera i fødselsdagsgave da jeg blev 9 år gammel. Jeg var vild med det, og tog billeder af alt jeg hvad jeg så når jeg havde det på mig. Det er et Sony kamera, der ligger i et metallisk rødt hylster. Det er lang tid siden jeg sidst brugte det, og det har længe ligget i mit skab, og samlet støv.

Under corona-karantænen var der ikke meget at lave, og jeg gik i mit skab, sikket for at finde en notesbog eller noget lignede.

Men da jeg åbnede skabet, så jeg mit kamera ligge som det havde gjort i flere år. Jeg tog SD-kortet ud af det lille kamera, og satte det i min computer. Det var som at komme tilbage til min barndom, og jeg bladrede billederne igennem med blandede følelser.

Uddrag
Der var mine gamle venner. Min første klasse, på min første skole. Mit hus så fuldstændigt anderledes ud, og jeg havde tøj på jeg havde glemt jeg nogensinde havde ejet. Der var billeder af min lillebror, der sad og spillede eller legede på anden vis. Der var billeder af mig i min have med min veninde, og billeder af alle blomsterne.

Børnefødselsdage, udflugtsture, natur-idyl. Det hele var der. På den ene side var jeg glad for at alt dette var bevaret, men samtidig tænkte jeg også over hvordan jeg aldrig vil komme til at opleve den tid igen.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu