Indledning
Vi træffer alle valg og træffer beslutninger i vores hverdag; gode leder os dog på den rigtige vej, mens dårlige bringer os midt i ingenting.

Gennem hele mit liv ville den sværeste beslutning, jeg nogensinde har taget, helt klart være at vælge at få en karriere eller at fortsætte med at arbejde for at tjene penge med det samme.

Folk sagde endda, at jeg normalt træffer mærkelige valg, men de er ikke mærkelige for mig. Det øjeblik vidste jeg, at jeg havde valgt den rigtige.

Jeg har valgt den, som jeg ikke ville fortryde i fremtiden. Det valg, der gjorde mig glad og levede mit liv pragtfuldt, som det skulle være længe siden.

Uddrag
Heldigvis var alt det værd, da jeg modtog det dyrebare telefonopkald fra en fabrik, der sagde "Jeg blev accepteret.

” Ingen ord kan forklare, hvor spændt og glad jeg er efter at have modtaget det telefonopkald, som jeg har længtes efter og ventet på.

På det tidspunkt troede jeg, at det var næsten perfekt, en ny oplevelse næsten som en ny æra for mig. Min første dag gik helt fantastisk.

Da jeg kom ind på fabrikken, så jeg hovedproduktionsstedet, hvor jeg vil begynde at arbejde på. Jeg tænkte: "Man, jeg er på Aalborg Chokoladen fabrik! ”

Omgivet af slik, store maskiner og nye mennesker i mine øjne; Jeg er glad for at starte min første joberfaring på en kage- og chokoladefabrik.

Overraskende nok, da jeg gik tættere på, kunne jeg endda smage den varme chokolade-chip-småkage ved blot at have duften af den, da jeg gik forbi.

Den varme, søde aroma gennemsyrede min hjerne og fik mig til at glemme alt andet. Det var nok til at drive enhver til vanvid. Jeg så endda nogle småkager, der smilede til mig og vinkede efter et varmt "hej.

” Jeg kunne ikke tro fra den dag, at jeg vil blive betragtet som en, der vil hjælpe med at producere de berømte mærkevarer. At arbejde på en kage- og chokoladefabrik var ikke så svært, som jeg havde forventet.

Jeg fandt snarere den nydelse, jeg ledte efter. Det var fuldstændig sjovt at pakke forskellige slags slik, kagekrummer ud over mine handsker, chokoladeblandinger over hele min uniform.