Indledning
Sprog er skam noget mærkeligt noget, men også utroligt nyttigt. Nyttigt ved nye bånd der skabes, nyttigt i situationer hvor du er på udebane eller nyttigt i farlige situationer hvor sproget kan redde liv.

Hvordan kan det være at sprog, ord og tone kan ændre visse situationer og er der en anden løsning til sproget?

Sproget har for mig vundet mange diskussioner og strider der er forekommet i løbet af mit liv. Et enkelt lille ord som lyder bare lidt klogt, kan få folk til at smuldre foran dig. Jeg genkender det selv.

Uddrag
Som artiklen “Sproget som kampplads” fint selv beskriver har alle arbejdspladser og grupper i det danske samfund deres eget lille kodesprog som de alle er en del af.

Kan artiklen have ret i at vi om få år ser at vi bruger emojier og chatsprog i vores dagligtalen, hvem ved?

Det eneste jeg ved er at jeg som ung syntes der er utroligt blæret at vi i vores digitale hverdage begynder at bruge vores digitale tone som vores daglige talen.

At jeg som gamer meget selv kan være en del af at skabe et gamersprog som bliver normaliseret i det moderne samfund er en udvikling verden har ventet længe på.

Artiklen påstår at vi i Danmark har over 700.000 danskere som alle har svært ved sproget. Specielt her er det vigtigt at vi får det digitale sprog ind over

da dette kunne hjælpe mange af de 700.000 mennesker som næsten alle dagligt benytter sociale medier og derfor også forstår det digitale sprog.

Jeg kan altså konkludere at det danske sprog absolut er på vej mod en lysere fremtid hvor vi både kan bibeholde det gamle fine sprog men også erstatte visse ord med mere afslappende ord.