Eksamenssæt HTX 18. maj 2011 – Ungdomsliv – 1. Kronik Shit – hvor er mit holdepunkt

Eksamenssæt HTX 18. maj 2011 – Ungdomsliv 1. Kronik Shit – hvor er mit holdepunkt
Kronikken tager bl.a. udgangspunkt i artiklen “Shit – hvor er mit holdepunkt?” af Sigurd Hartkorn Plaetner, 2010

Indledning
Kun endnu ét sølle år tilbage. Et år til at det sande jeg skal træde i kraft og være selv-stændig. I følge evolutionen og andet godt fra de forrige århundrede, burde et ungt menneske, som mig selv, netop om ni måneder være klar til at stå på egne ben og kunne håndtere alt.

Uddrag
Tanken om de kilometer lange forventninger, der lig-ger lige om hjørnet, bliver man vanvittig af at tænke på. "Tag en lang uddannelse, lev sundt, skab en familie, tjen mange penge, vis at du dur til noget og sidst, men ikke mindst. Du må ikke skuffe os!" Det er skræmmende.

Jeg vælger at dele kronikken op, så den som nævnt vinkles så bredt som muligt. Det hele er nærmest skrevet som en opsang til ungdommen, forældrene og lærerne. Samtidig kommer jeg kort omkring politik, men hvor jeg ikke følte at en uddybning ville passe ind.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu