Indledning
Siden menneskets begyndelse har vi altid haft et behov for underholdning af en eller anden form. Om det så var primitiv musik, der blev spillet ved at slå nogle pinde sammen

eller om det var barbarisk kamp mellem menneske og tyr, så har vi altid haft et behov for underholdning, og dette vil aldrig ændre sig. Hvis man nemlig kigger på, hvordan vi underholdes i dag, er det hurtigt tydligt, hvad der er vores tids underholdning.

Vi går jo alle sammen, og kigger ned i vores skærme dagen lang. Men hvad er det egentlig, vi går og ser på, og hvorfor kan vi ikke lade være.

Uddrag
De forklarer også, at YouTube også kan være en karriere for nogle og, at det faktisk i nogle tilfælde kan være en pålidelig indtægtskilde. Her fortæller de igen, at forældrene ikke må sige nej til dette med det samme

da det kan virke som om forældrene ikke har lyst til, at overhovedet forstå hvad det går ud på. Her siger Børns Vilkår dog også, at de ikke bare skal lade dem gøre som de vil, men forsøge at finde en form for kompromis, hvor begge parter er tilfredse.

Dette er fordi, at nogle børn i særlige tilfælde, gerne vil poste deres videoer, hvor deres ansigt er synligt, og det kan være, at forældrene ikke synes om det.

En anden ting de også siger om YouTube er, at man skal være klar over at der kan blive brugt groft sprog, som kan have indflydelse på børn og unges mentale helbred.

Dette er den primære grund til, at forældrene bekymrer sig om deres børn, når de anvender sociale medier som YouTube. Det interessante ved dette er dog, at når det ikke går ud over dem selv, kan de i mange tilfælde faktisk godt lide at læse disse såkaldte ”hate kommentarer”

da nogle af dem går overstegen, og totalt ud over alle rammer og grænser. Netop dette står skrevet i artiklen på Videnskab.dk.

De skriver dog også, at selvom mange godt kan lide at læse disse kommentarer, er de godt klar over at det ikke er i orden selv at skrive sådan nogle kommentarer.