Danmark (Man Dark) | Analyse | Nephew | 12 i Karakter

Indledning
Begrebet ‘Danskhed’ er et meget bredt og omdiskuteret udtryk i Danmark, og når man snakker Danskhed/at være dansker/dansk kultur, kan man komme ind på en helt masse forskellige ting.

Man kan ikke definere begreberne ensidigt, da der er mange forskellige vinkler og definitioner af disse betydningsfulde ord.

Uddrag
Det her vil da være min definition af en rigtig dansker at være, måske også med de lidt gammeldagse briller på. Det her er mit øjebliksbillede, og første erindringer om, hvad en rigtig dansker egentlig er.

Hvis jeg sætter mig lidt længere ind i det, kan jeg jo godt se at der er mange andre måder at være dansker på, det er også i orden, så længe det forholder sig til Danmark og mange, af de danske værdier.

Efter min personlige mening, synes jeg ikke, at der i Danmark skal der være plads til alle. Jeg synes, at der skal være en slags ‘grænse’ som skelner at være dansker og ikke at være dansker.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu