Burger Shack og det danske burgermarked | Afsætning

Indholdsfortegnelse
1. Redegør for Burger Shacks servicepakke
2. Analyser 3 forhold i omverdenen, der har betydning for salg af burgere i DK. Kunder og konkurrenter skal indgå i analysen.
3. Analyser følgende parametre i Burger Shacks marketingmix
4. Diskuter følgende udsagn:
a. Det er en fordel for Qasem Ziar at bruge franchising.
b. Burger Shack er markedsnicher på det danske burgermarked
5. Find en udfordring for Burger Shack og diskuter mulige løsninger af denne.

Uddrag
En virksomheds servicepakke er forskellige fra virksomhed til virksomhed. En servicepakke er at opfylde den service den enkelte butik udbyder og gøre kunden tilfreds. Servicen inden for burger marked er meget den samme service man udbyder.

Men det gælder om for de forskellige Restaurantkæder som udbyder burger, at de skal udbyde services som kunderne ikke får ved konkurrenten. De skal sørge for at skille sig ud, sådan kunderne vælger dem og ikke de andre.

Hvis kunden får en dårlig service, kommer man ikke tilbage, men hvis man derimod får en god service, kommer man tilbage. Servicen pakken her indeholder servicen, som kommer fra tjenerne eller køkkenpersonalet.

Hvis man sidder i restauranten eller bestiller take-away starter hver servicepakke med betjening og valg af menu, herefter bliver maden leveret til døren, til bordet i restauranten eller til kunden som tager det med hjem. Den efterfølgende service for en restaurant er afhentning af brugt service og afregning ved kassen. Alt i alt en del af servicepakken.

Burger Shacks service starter når kunden kommer ind ad døren eller ringer. Her står der en medarbejder bag kassen klar til dig eller til at tage telefonen. Kunden vælger sin menu, som kunden har fundet på deres hjemmeside hvis kunden bestiller over telefonen eller på deres menukort.

Medarbejderne står klar til at tage imod kundes bestilling, hvor han f.eks spørg ind til hvordan din bøf skal være.

Efter det får køkkenet besked på hvordan kundes mad skal være Når maden er færdig, kommer der en tjener ud med maden til kunden som kan spise på restauranten, eller kunden kommer selv og afhenter sin bestilling, hvor kunden betaler. Hvis kunden vælger at spise på restauranten, kommer tjenerne og henter dit service og afregner ved kassen.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu