Brillemarkedet | Afsætning | 10 i Karakter

Indholdsfortegnelse
Redegørelse for brillemarkedet:
Analyse af konkurrencesituationen på brillemarkedet:
Analyse af købsadfærden ved køb af Bellingers produkter:
Diskussion i forhold til følgende udsagn:
- Bellingers generiske strategi er fokuseret differentiering.
- Bellinger forsøger især at differentiere sig fra deres konkurrenter på deres produkters funktionelle kvalitet.
- Identifikation af en væsentlig udfordring for Bellinger:

Uddrag
Brillemarkedet er præget af en høj konkurrenceintensitet. Briller er begyndt at være en stor del af mange mennesker hverdag, ikke kun dem med nedsat syn.

Folk er nemlig også begyndt at benytte briller, som et tilbehør til deres outfit. Dette kan nemlig betyde at der kan komme flere konkurrenter end førhen, hvor det ikke blev set som en del af et outfit.

Priserne på brillemarkedet er også meget forskellige, da nogle mærker er dyre, og andre er billige. Danmarks priser i forhold til briller og stel er en del dyrere end i andre lande i Europa.

---

Leverandører - Det er rimeligt let at finde leverandører i brillebranchen. Hvis en leverandør ikke lever op til de krav firmaet har, så går de bare ud og finder sig en ny leverandør, på kort tid. Det vil altså betyde at forhandlingsstyrken her på brillemarkedet er meget lav.

Konkurrenter - Som sagt har Bellinger en meget god markedsandel, men det betyder ikke at det ikke er vigtigt at holde øje med deres konkurrenter i branchen.

Nogle af deres konkurrenter er Inface, Lindberg og Fleye som sælger de samme produkter. Bellinger konkurrer lige nu lidt med dem på både det danske og - udenlandske marked.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu