Abortering af et foster | Dansk | Aflevering | 10 i karakter

Indledning
Jeg er på vej over til min veninde og jeg er meget spændt, fordi vi skal ned og købe en graviditetstest. Hun mistænker, at hun er gravid.

Jeg banker på døren og der bliver åbnet med det samme. Jeg kan se, at hun er klar på at tage afsted hurtigst muligt. På vej ned til apoteket, snakker hun ikke og jeg kan se på hende

at der går mange tanker rundt i hovedet på hende. For at være ærlig, ved jeg ikke helt, hvorfor hun er så bange og nervøs.

Det må jo være fantastisk at være gravid. Vi går ind på apoteket, og hun spørger om hun kan få lov til at købe en graviditetstest. Apoteksdamen kigger underende på hende og spørger:

Uddrag
Jeg skynder mig at kramme hende og sige tillykke osv. som næsten alle mennesker ville gøre, i sådan en situation. Men i det jeg giver hende en krammer og ønsker hende tillykke

kan jeg se på hende, at hun stadig græder og pludselig bryder hun helt sammen. Jeg går i panik. Først troede jeg, at hun græd af glæde, men efter hun brød sammen, kunne jeg med det samme se, at det var fordi hun ikke var glad.

Tværtimod var hun ked af det og sur. Vi sætter os over på sofaen og jeg begynder stille og roligt at spørge ind til, hvorfor hun egentlig blev så ked af det og frustreret. Jeg fortæller hende straks, at hendes kæreste sikkert vil blive rigtig glad for nyheden.

Han elsker nemlig børn og har altid snakket om, at han gerne vil have børn i en tidlig alder. De er begge to 18 år. Hun fortæller mig, at hun ikke vil have børn nu, og at hun ikke føler hun har nydt sit liv nok endnu.

Jeg spørg hende så, om de brugte beskyttelse og hun svarer selvfølgelig nej. Hun troede ikke at hun ville blive gravid. Jeg rejser mig op fra sofaen og siger, at jeg bliver nødt til at smutte, da jeg skal på arbejde.

Vi aftaler, at vi skal mødes dagen efter igen, fordi jeg får sent fri fra arbejde. På vej på arbejde, kan jeg ikke lade være med at tænkte på alt det der skete.

Jeg føler, at jeg ikke vil kunne hjælpe hende så meget, fordi jeg med det samme kunne fornemme, at vi begge havde forskellige holdninger til den situation hun står i.

Men jeg bestemmer mig for, at jeg vil tage en god og dyb snak med hende i morgen, da vi begge skal sluge nyheden.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu