Indledning
Der er ualmindelige mange unge og voksne for den sags skyld, som sidder på telefonen alt for meget. Der er mange situationer, hvor de fleste fjerner fokus fra det de var i gang med pga. telefonen.

Det kan være når man kører bil, man havde gang i en samtale eller når man skal koncentrere sig om en skoleopgave. Det at vi med tiden har fået mere teknologi, er også med til at skabe en masse problemer.

Tablets, telefoner og computere har væ-ret en stor del af vores liv i nogle år nu. En stor del af befolkningen ejer en smartphone. Selv børn ned til 6-årsalderen, har en telefon. Børnene læ-rer allerede i en tidlig alder at bruge en telefon.

Nogle gange ruller jeg igennem Instagram, hvor jeg ser mange kendte ansigter, som har lavet Instagrams til deres børn, som måske er 6-7 år. Jeg synes personligt, at det er alt for tidligt at komme på sociale medier.

Jeg tror ikke at vi er helt klar over hvilke, og hvor voldsomme konsekvenser vores næste generationer står overfor, hvis det fort-sætter. Jeg synes at vi skal være mere bevidste digitale verdensborger end vi er nu.