Indledning
”We, the marines” handler I bund og grund om det amerikanske marine korps. Man bliver som seer taget med på en rejse, som fortæller hvordan det er at blive og være et medlem, i et af verdens mest prestigefyldte militær-korps. Vi ser dem kun fra en positiv side, hvilket gør at de anses som helte.

Filmen ærer og viser de mange soldaters som vil gøre alt der står i deres magt, for at passe på deres elskede land. Dokumentaren er lavet i samarbejde med det amerikanske marinekorps, og er en blanding af realitet og skuespil.

Indholdsfortegnelse
Resume:
Dramaturgi og dokumentariske fortælleform:
Fakta og fiktionskoder:
Analyse af filmiske virkemidler:
Vurdering af tema, budskab og perspektivering til andre dokumentarer.

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Billedet bliver vist i supertotal. Vi ser omgivelserne, som ligner en parkeringsplads.

Og derudover ser vi også hvor mange personer der er på billedet. Sekvensen er vist fra frøperspektiv (grønne pile), hvilket giver soldaterne et meget heroisk udtryk. De fremstår store og stærke.

Linjerne(gul) er vandrette og lodrette. D

en vandrette linje skaber ro, stabilitet og fred, og det kan perspektiveres til det marinesoldaterne kæmper for i verden. De to lodrette linjer gør at soldaterne fremstår imponerende, overvældende og kraftfulde og de får en vis styrke.

Det perspektiveres til den måde marinesoldaterne normalt fremstår på. De er nemlig store og stærke og har en stor handlekraft. Inde i det gyldnesnit(rød) finder vi de to soldaters overkroppe.

Det er nemlig soldaterne og deres håndtryk der er vigtig for sekvensen. Der er ikke placeret noget vigtigt i snitpunkterne. Dybdekompositionen spiller en væsentlig rolle i sekvensen.

I forgrunden sker der ikke noget, det er bare tomt og leder alt fokus videre på mellemgrunden. I mellemgrunden står de to mænd.

Det er også her handlingen sker. I baggrunden skinner solen imellem de to soldater. Baggrunden er ligesom forgrunden, også med til at lede fokus på de to soldater, da bilerne og træerne er lidt slørede.