Indholdsfortegnelse
Virksomhedskarakteristik
Marketingmix
Produkt

Uddrag
For at Toms sikrer sig en føring inde på markedet, hvilket de i forvejen har godt styr på, har de lavet forskellige produkttyper med samme smag, bare i forskellige former og emballage, hvor de nu går efter helligdage. Påske og jul er deres foretrukne helligdage at udbrede deres sortiment i.

Her har de sørget for at gøre dem både interessante ift. helligdagen, men samtidig beholdt farverne, som Toms henholdsvis gør brug af inden for deres Anthon Berg chokolader.

Dette foretrækker mange ældre, da det ser charmerende ud at have stående i sin hyggelige stue ved juletid, hvor chokoladerne er lagt i en fin rød og lyserød pose med hjerter på.

Mange af deres ældre forbrugere går op i, at det skal handle om tradition og hygge, som er meget vigtigt blandt den ældre sektion altid at have, hvis børnebørnene skulle komme forbi eller til kaffen.

Likørflasker er også en del af Anthon Bergs line- extension, hvor der bliver lavet chokolader formet som flasker med udvalgte likører i. Dette kunne være en perfekt lille chokolade at have med til eftermiddagskaffen hjemme hos 80-årige Inger.