Indledning
SKYY Vodka reklamen her er en fast reklame. SKYY Vodka er et stort firma som startede i San Francisco. De er et firma som laver vodka med flere forskellige smage.

Vodkaen som der reklameres for er SKYY Vodkas originale vodka. SKYY Vodka er et firma som holder sig indenfor en meget smal målgruppe, da de kun producere alkoholiske varer, dette placerer dem i alkoholbranchen.

Firmaet blev startet med forhåbninger om og lave en vodka, som var bedre og lave Martinis med. De blev inspireret til dette grundet en mands aktive søgning efter en bedre Martini.

Uddrag
Personen er klædt i sort jakkesæt med hvid skjorte indenunder og et par flotte laksko, hvilket signalere at det er en mand som sidder skjult i stolen.

I forgrunden ser vi produktet der reklameres for, som er denne store og flotte lilla flaske SKYY Vodka. Ved siden af vodkaen står et glas Martini

som viser formålet med produktet, nemlig og lave en vodka som var bedre til at lave en god Martini med. Glasset på bordet er magen til glasset, som vi ser i hånden på manden i stolen, det må derfor betyde at kvinden har mixet en drink til dem hver.

Disse 3 tydelige opdelinger i reklamens komposition viser, at de i reklamen har benytte sig af dybde komposition.

Både stolen og bordet med produktet på er placeret til venstre, dette gør at man oplever en smule uro i billedet. Farven hvid er blevet brugt både på stolen og bordet

dette gør at det er de to ting, bliver meget iøjnefaldende. Når det hvide så har fanget ens blik finder man lidt mere ro i reklamen, da man så begynder og fokusere på produktet som står så flot og skinner.

Afsenderen har med reklamen ønsket og skabe en reklame, som modtagerene kunne identificere sig selv i.