Opgavebeskrivelse
Alle mennesker stræber efter det perfekte, i håb om at blive anerkendt eller få en positiv tilbage melding, men hvad er det perfekte?

Og hvad er sandt eller falsk i det store perspektiv. Hvorfor jager mennesket efter anerkendelsen, og hvorfor er vi villige til at skubbe os selv ud over vores egne personlige grænse?

Bare for at opnå en surrealistisk og utroværdig virkelighed?

Er det i virkeligheden os selv der skubber os ud over grænsen eller er det verden omkring os som forårsager at vi mennesker tror vi ikke er perfekte?

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Unge mennesker bruger flere timer om dagen på sociale medier, og det der dukker op på skærmen, er flere hundrede opslag med langt over tusinde og millioner af likes og kommentar. Opslagene indeholder typisk billeder eller videoer af kendisser som deler ud af deres liv, så deres fans kan følge med i deres ”personlige” liv.

Mange af de fans ved ikke at det kun er halvdelen, kendisserne, viser af deres liv, mens der er nogen fans der er klar over at, det ikke er alt der bliver vist fra kendissernes side. Alligevel vælger fansene og folk der følger kendisserne, at sætte dem selv og deres liv, op imod kendissernes liv.

Fansene stræber nu efter det perfekte de ser hos kendisserne, Modellerne og Tv-stjernerne. Illusionen om det perfekte består af rigdom, Berømmelse, ejerskab og perfektionisme i forhold til udseende. Illusionen er skabt på baggrund af materialisme og paradoksalt mangelfuld på menneskelige værdier.

---

De menneskelige værdier bliver sat til side, og flere hæmninger bliver nedbrudt når man iscenesætter sig selv. Det kan gå til så ekstreme grænser at man til sidst udgiver sig for at være en person man egentlig ikke er , man skifter sin personlige identitet, for at skjule den person man i virkeligheden er.

Man kommer til at fremstå som en fiktiv person. Når man er nået til det punkt af selv iscenesættelse, handler det ikke længere om det perfekte, det handler om at få en anerkendelse. Porten til det surrealistiske og utroværdige liv er blevet åbnet.