Indledning
Jeg har valgt at lave det første spil ”Chase Game” som går ud på jeg har en figur som skal prøve at jagte et andet objekt som i dette tilfælde er en stjerne for at vinde spillet.

Dette er mine kontrolstruktur for ”hovedpersonen” her har jeg startet med at sætte mine to x værdier til mine højre og venstre pile på tastaturet for at få den til at bevæge sig langs x aksen ligeledes har jeg sat mine y værdier til pilene op og ned på tastaturet for at få den til at bevæge sig op og ned ad y aksen.

Uddrag
Hvis vi så kigger nede til højre, har vi vores kontrolstruktur for at få et point altså når spille starter er ens score på nul så hver gang man rammer stjernen, får man et point og den spiller en lyd indtil man ikke rør den mere.

Kontrolstrukturen til denne er en While-løkke eftersom programmet er lavet til at udfører den samme handling gentagende gange eller at varierer mellem flere gentagelser.