Sådan blev jeg Lars Larsen | Analyse | DR1 | 12 i Karakter

Indledning
Dokumentaren ”Sådan blev jeg Lars Larsen” blev i julen 2016 sendt på DR1, hvor Lars Larsen og hans familie tidligere havde åbnet op for deres privatliv i et halvt års tid. Det resulterede i et ærligt og åbent portræt af familien.

I dokumentaren er man blandt andet hjemme hos Lars Larsen, i barndomshjemmet i Hurup og på kirkegården, hvor hans forældre ligger begravet. Man bliver introduceret for broderen Knud

som har oplevet den samme hårde barndom som Lars Larsen selv og får derigennem et bedre syn på, hvordan opvæksten har været for ”lille Lars” og resten af søskendeflokken.

Indholdsfortegnelse
Indledning
- Præsentation/resume
Analyse
- Analysemodellens hvad
- Fortæller
- Autenticitetsmarkører
Vurdering
- Gennemslagskraft

Uddrag
I dokumentaren er Lars Larsen den synlige jeg-fortæller. Han bliver interviewet i sit hjem og fortæller omkring hans eget syn på livet og hvordan han er kommet til, hvor han er i dag.

Måden hvorpå Lars Larsen sidder og snakker så åbent omkring hans privatliv skaber troværdighed og medfølelse hos seerne. Der bliver også brugt voice over

da han skal præsentere sig selv inde på Børsen, og fortæller at han ikke bryder sig om at være i rampelyset, men føler at det er en pligt på arbejdet.

Det skaber en klar formidling, og en følelse af at han snakker direkte til en for at fortælle, hvordan det virkelig hænger sammen.

Dokumentaren er et portræt af Lars Larsen, hvor man føler fortælleren og kommer helt tæt på hans privatliv da de fx er ved kirkegården, hvor begge hans forældre ligger begravet.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu