Pretty Woman | Analyse

Indholdsfortegnelse
Spørgsmål til Pretty Woman
- Vivian
- Edward
● Budskab: Hvilke værdier er vigtige i filmen?
● Perspektiver til myten om Pygmalion.

Uddrag
Vivian starter ud med at være en prostitueret, som tjener sin husleje på den måde. Det er hendes bedste veninde som har taget sig af Vivian og har vist denne levemåde til Vivian.

Vivian har store smukke røde krøller, men når hun er ude som prostitueret, så har hun en hvid korthåret paryk på. Hun vil ikke vise sit sande jeg overfor mænd der gerne vil leje hende for en aften.

Hun møder Edward en aften, hvor hun er ude og stå ved kantstenen for at vinke fyre ind til siden. Han spørger om vej hen til sit hovedkvarter og Vivian kommer med et forslag.

Edward tager hende med hen til sit rige kvarter og op i sin dyre lejlighed. Han har ikke ”lejet” hende for at bruge hende, men bare for et godt selskab.

---

Edward er en rar men nærig business mand, som har mange penge. Han går altid i jakkesæt og har mørkebrunt/gråt hår. Han er moden, feminin, indelukket og kold.

Han er indelukket på den måde, at han ikke gider og være sammen med kvinder. Efter at have samlet Vivian op fra gaden har hans liv taget en drejning i den rigtige retning.

Han er ikke en mand, som er god til at vise sine følelser men han lukker sig op for Vivian, som han ikke normalt ville gøre overfor en kvinde.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu