Indledning
Jeg går tit turer i skoven, turer hvor jeg ser affald ligge i bunden af skoven, affald som ikke kan nedbrydes af naturen.

Når jeg ser det, så stiller jeg mig altid det samme spørgsmål. Hvorfor behandler nogle mennesker naturen på den måde?

Uddrag
Mange tænker nok ikke i på naturen som den vejledende ressource til alting, men mere som lyden af fugle i skoven, når man går langs søen bag træerne og går rundt i det grønne græs og observere dyr og planter.

Det er indbegrebet af naturen for mange Mennesker. Især folk der er født ind i det nuværende samfund vi lever i.

Et samfund med storbyer og elektronik alle vegne, et samfund hvor man sidder derhjemme i et hus på en sofa med sin bærbar og ser en film.

De nye generationer af mennesker ser ikke naturen på samme måde som menneskerne for 100 år siden gjorde, fordi der netop er mindre og mindre natur tilbage i verden.

En kortfilm ved navn ”The Vagabond” lavet af Pedro Silva i 2015 handler om hvordan en fremtidig generation af mennesker er født i et samfund uden noget grønt, men født i en storby, hvor det eneste de ser, er høje bygninger og ting der forurener og en overbefolkning af mennesker.

I Kortfilmen følger man med i en verden, hvor man møder en omsorgsfuld vagabond ved navn Dio som sammen med sin hund Loppe bor i et slumkvarter i det her ny moderne samfund.

De nyder deres hverdag som nok de eneste i det samfund de bor i, fordi at i deres samfund er man omringet af stressende mennesker, som løber rundt i en ubehagelig støjende larm og stressende larm.

Man kan se et eksempel på det stressede samfund ved tidspunktet 2:40-2:45, der ser vi denne befolkning farer vildt rundt forbi hinanden i deres verden, som faktisk er i konstant bevægelse.

Historien går jo ud på at Dios hund Loppe bliver taget fra ham og han indleder derefter en jagt alene mod hans hund.

Det er først under jagten på Loppe at Dio bliver konfronteret med samfundets tilstand og at samfundet er ved at falde fra hinanden.

Dio opdager så til sidst at det er en verden udenfor hans egen samfund, en smuk verden fuld af natur og ro, som Dio aldrig har kendt til.