Indledning
Heldigvis er jeg født pige! I artiklen nævner de kort, at vi lever i et ”faderløst samfund”, hvilket er helt korrekt.

Uden at lyde arrogant eller belærende er dette helt korrekt, vi kvinder kan selv få børn, selv købe hus og selv få et godt karriere job.

Alt er stort set blevet lige, og mænd er simpelthen blevet overflødige. Det er også derfor, at samfundet er blevet indrettet efter kvindernes behov.

Der er ikke længere håndværksfag til drengene, hvor de kan slutte skolen tidligere og komme ud i mesterlære.

Nej, de skal først gennem alle folkeskolens 10 år, derefter videre på en EUD eller EUX, hvor de igen skal læse.

Alt er blevet akademiseret pga. os kvinder. Men vi er måske også nået til et punkt, hvor det begynder at blive synd for fremtidens tabere – mænd.

Uddrag
Selvom artiklens skribent Christian Egander Skov er mand, ændre dette vidst ikke på hans holdning om, at mænd var, og er det nye svage køn.

Artiklen indeholder ethos. Skribenten har en vis troværdighed i forhold til, at han har en Ph.d., og er historiker og redaktør på Årsskriftet Critique.

For mange kvinder er mænd blevet et tilvalg, man kan gøre, når man har lyst. I mine bedsteforældres generation skulle man ofte være gift for at få en lejlighed.

I dag kan kvinder, som nævnt tidligere, få deres egen lejlighed og bo der alene. Også i forhold til børnefødsler er mænd et tilvalg. Kvinder behøver ikke mænd for at få børn.

Det er i dag ikke usædvanligt, at kvinder får børn uden en mand, hvilket eksempelvis gælder for ”Klovn” skuespillerinden Mia Lyhne, der fik tvillinger uden en mand i livet.

Når kvinderne kan selv, bliver manden overflødig og irrelevant. Og når man som mand ikke længere er relevant ender man hurtigt som taberen.

I artiklen påpeges det også, at drengene falder fra på det faglige niveau i skolen. Der menes også ”at systemet favoriserer pigerne”, da skolen er lavet til at side stille og samtidig kunne koncentrere sig, hvilket drengene efter sine skulle være for vilde til.