Kunst | Dansk Kronik

Indledning
For mig, personligt, har kunst altid været et fremmed, abstrakt ord som blev brugt til at omtale underlige skulpturer eller oldgamle malerier, man fik til opgave at analysere i skolen. Jeg har altid gjort lidt nar og grin med ’kunst’.

Uddrag
Selvfølgelig må jeg indrømme, at det ikke er al kunst, der inspirerer og fanger mig. I mine øjne skal kunst ikke udstilles, eller bruges som indtægtskilde for museer.

Det skal opleves. Mærkes. Det er derfor, gadekunst er en af mine yndlingskunstarter. Kunst skal være for alle, ikke kun dem der har pengene til at betale for at se kendte kunstneres udstillede museumsværker – og opleve dem med ”en hviskende højtidlighed” for at bruge Kristine Jacobsens udtryk.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu