Indledning
Roberta Hilarius Reichhardt er instruktør og har lavet kortfilmen knæler som er lavet i 2019. kortfilmen har undergenren er en blanding af Komedie, melodrama og Gyserfilm. Kortfilmens spilletid er 11 min og 55 sek.

Filmen har filmelementer med som introsekvens da der er tekst til at starte med, der står hvem instruktøren er.

Der er outrosekvens da der er et billede af Hanne Piis knæler og så står der tekst på hver side af billedet som fortæller noget hvem der har været med i kortfilmen og hvem der har været med til at indspille og produceret den.

Uddrag
Handlingsforløbet i kortfilmen er lineært, det vil sige det er kronologisk og det er det fordi at man ikke ser flashbacks.

Samtidig kan det også godt være et opbrudt handlingsforløb da man ikke ved om der er tidsspring.

Fordi man ser den dag de har samtalen og den samme dag flytter Helle Pi ind. Så ser man at Helle Pii lægger i sin seng og læser, der ved man ikke om det er samme dag eller en eller flere dage efter.

Man ser også længere henne at Helle Pii skriger og så ser man Helle Pii går ind på Mollys værelse og der ved man heller ikke om det er samme dag eller flere dage efter.

Derfor er der et tydelig kronologisk handlingsforløb med evt. nogle små ting fra et opbrudt handlingsforløb dog uden ting som flashbaks.

Den fortalt tid i kortfilmen er ca. 3 dage men uden og vide om der går en eller flere dag mellem det man kan se i kortfilmen.

Der er in medias res fordi man kommer ind i kortfilmen den eftermiddag og ved ikke hvad der er sket før det.

Der er også åben slutning fordi man ser Molly dør, men hvad sker der med hendes efter, det ser man ikke.