Indledning
Mennesket lever i dag i et frit og moderne samfund. Danmark er i den situation, at befolkningen er begyndt at ytre sig om sine holdninger og meninger til forskellige politiske ting, som debatten om kæmpe eskimo, der for alvor har rejst sig her i Danmark.

Er kæmpe eskimo nostalgi og navnet på en is, som forbrugeren elsker og har gjort i flere år, eller er det med hensigt i at krænke eller støde en befolkning? er sprogkampen en virkelig kamp, og et udtryk for løssluppen krænkelseskultur eller dog bare positive forandringer i samfundet? Dette er en problematik, som beskrives i Martin Krasniks artikel i Weekendavisen fra d. 17. juli 2020 ”Eskimo og panikanfald”.

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
I Martin Krasniks artikel udtrykker han en masse holdninger til problematikken om sprogkampen, som ikke fylder en stor del endnu, men er på vej.

Han har en række holdninger, som understøtter at kæmpe eskimo ikke skal ændre sit navn, men dog synes han heller ikke racisme er noget godt, men at folk er begyndt at gå i for små sko ift. hvordan man må formulere sig.

Han mener, at samfundet har ændret sig markant fra nu til for 23 år siden, hvor tingene så anderledes ud, hvis man ser på debatten omkring sproget og om hvordan man skal formulere og udtrykke sig.