Jussi Adler Olsen | Kvinden i buret | Analyse

Indholdsfortegnelse
Resume
Personkarakteristik (Carl Mørck, Hafez El-Assad og Merete Lynggaard)
Fortællertypen
Tid/Sted/Miljø
Motiv

Uddrag
Carl Mørck er hovedpersonen i bogen. han er kriminalkommissær i den specielle afdeling hos politiet, Afdeling Q. Han er i midt 50érne, en del rynker, hvidt kort hår og lidt skægstubbe, han har brune øjne og har tit sit arbejdstøj på (jakkesæt og skjorte).

Carl har haft mange traumatiske oplevelser, et af dem som har sat sig fast hårdt psykisk er at han var med i en skudepisode hvor 2 og hans venner blev skudt, den ene døde mens den anden har fået et livsvarigt handicap. Han føler stor skyldfølelse i dette. Carl er som sagt op i alderen efterhånden og er begyndt at blive ret doven.

Han tager tit en morfar på arbejdet og lader Assad tage sig af meget ad det praktiske. Han er til gengæld meget velopfattet og organiseret i sit arbejde. Mørck er samtidig meget hjælpsom, han hjælper tit sine kollegaer med deres sager. Carl har ikke rigtig nogle venner andre end Assad, ham holder han meget af, selvom han syntes han er underlig engang imellem.

Carl er meget ensom efter han blev skilt med sin kone Vigga. Han skifter meget i bogen, han går fra at blive den ret sure og ensomme, til glade og ret sociale person. Han har for øvrigt et forløb kørende inde hos en psykolog, og det hjælper ham også helt klart psykisk.

Få adgang til hele opgaven

Upload en opgave og få adgang til denne opgave

Hvor brugbar var denne opgave?

Klik på stjernerne for at bedømme opgaven!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal anmeldelser

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!