Hvad er meningen med livet? | Idehistorie | Karakter 12

Indledning
Da vi, menneskeracen, for mange tusinde år siden fortsat jagede i skovene og levede af, hvad vi nu lige kunne komme i nærheden af. Da må det have været et meget lille spørgsmål i menneskets hoved. For i første omgang har målet for vores race, såvel som så mange andre, altid været at få børn. På den måde, ville menneskehedens overlevelse nemlig være sikret i endnu en generation. Denne teori støttes op af en større række forskere i vores tid, der både arbejder med videreudvikling og verifikationen af Darwins evolutionsteori.
Ligeledes er der dog igennem tidens løb også opstået teorier om, at meningen med livet henholdsvis må være noget vi skaber selv. Dette sker helt basalt ved at tage initiativ og skabe noget stort og meningsgivende for sig selv. Samtidigt har nogle dog en mindre egocentreret teori, der omhandler, hvordan sociale forbindelser og fællesskaber.
Der findes naturligvis mange flere bud på, hvad den virkelige mening med livet, men de tre ovenstående er dem denne opgave ligger fokus på.

Indholdsfortegnelse
Indledning
Redegørelse for begrebet ”Meningen med livet”
Diskussion

Få adgang til hele opgaven

Upload en opgave og få adgang til denne opgave

Hvor brugbar var denne opgave?

Klik på stjernerne for at bedømme opgaven!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal anmeldelser

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!