Indledning
De sociale medier også kaldet SoMe, fylder utrolig meget i vores samfund i dag. Nyheder kan deles på meget kort tid, i forhold til hvis nyheden skal bringes i en avis.

Der går tid fra avisen bliver trykt til nyheden er ude hos os læsere. Forskellen fra avisen til SoMe er at nyheder deles på 3 sek. Det samme gælder personlige holdninger, billeder og alt andet vi deler på de sociale medier.

Et klik, og det kan være delt til flere 100.000 mennesker. Så ikke nok med at det deles hurtigere, så kan det nå ud til lang flere, på rekordtid. Også folk som ikke selv har opsøgt nyheden.

Tænker alle over dette i dag? Tænker alle over konsekvensen ved at lave opslag på de sociale medier? Jojo, der er da måske også forskel på at sidde bag en skærm og sige sin mening, frem for at stå foran personen.

Men det rammer ikke mindre? De sociale medier bliver i dag brugt til alt. Selv politikere bruger de sociale medier til at skaffe flere vælgere. De sociale medier kryber ind i vores liv på en anden måde end hvis vi skulle ringe til hinanden eller sende et brev.

Uddrag
Det er blevet in at bryde glansbilledet lidt. At vise lidt mere backstage.

Kvindekroppen, taget fra den perfekte vinkel, med filter for at fjerne strækmærker efter 3 graviditeter og de mørke poser under øjenen grundet ingen søvn om natten, skiftes ud med et helt ærligt billede med en kold Pepsi i hånden før klokken har slået 8 om morgenen, håret sat i en knold, intet filter, evt.

Så man tydeligt kan se kvinden ikke har sovet om natten. Evt. Som et undertøjsbillede foran spejlet i et rodet badeværelse.

Er dette virkelig backstage? Eller der det så opstillet at det stadig er frontstage, men en god mulighed for at få flere følgere.