Indledning
Historien ”egernet” som er skrevet af Lone Hørslev, som blev født d. 29. november 1972 i Køge, hun har gennem tiden fået en del priser såsom ”årets fund, Carlsberg ide-legat

Jytte Borberg prisen og Beatricepris”, Lone er ikke kun en forfatter, men også musiker og digter.

Hun tog uddannelsen på i 2003 på forfatterskolen. Hun er kendt for at være barsk og humoristisk i hendes historier.

Uddrag
Fortælleren i historien er en 3. persons fortæller, det kan man typisk se ved at vi ikke ser ordet * Jeg *, medmindre vi ”hører” hvad de siger til hinanden.

Men derimod ser vi ordet ham/ham/de det kan ses ved Side 1. og linje 2 - 3 ” Han fik et chok og bremsede op så hårdt at cyklen skred ud og tegnede en halvcirkel i gruset.”

Og Side 2 og linje 115 – 118. ”Da han mødte Lise for fire år siden, var noget af det første han lærte om hende at hun forgudede sin far, som også forgudede hende.”

3. Persons fortælleren er en skjult fortæller, det ved vi fordi at fortælleren ikke er med fysisk i historien. Vi er meget personbundet i historien

da vi følger Jacob, det vil sige at vi følger meget ham igennem historien, udover når vi hører om deres samtaler.

Jeg føler at det påvirker historien på en positiv måde, da når man læser historien føler man sig en del af den, og at man sidder i Jacobs hoved og kan læse alle hans tanker og hvad der bare i det hele taget går igennem hans hoved.