Indledning
Døden kører Audi er en fiktionsroman skrevet af Kristian Bang Foss. Romanen er en sam- fundssatire med indtryk af både humor og selvironi, som er udgivet i 2012. Forlaget er Gyldendal, og romanen har et omfang på 229 sider.

Uddrag
Romanen handler om en ganske almindelig per- son, Asger, som får dagligdagen til at gå med et job i mediebranchen. Men en dag mister han alt, og Asger ender med at være tvunget til at være fuldtidsansat som handicaphjælper for verdens sy- geste menneske, Waldemar, i den fiktive forstads- ghetto Stentofte.

Asger er en ung mand der har styr på det hele. Han har både et udmærket job, en kæreste og en steddatter. Han lever til daglig i den mere kreative klasse som også er mellemklassen.

Til daglig laver han reklamekampagner for diverse kommune- projekter i hjertet af København. Vi befinder os under finanskrisen, og i den tid skal der ikke store fejl til for at blive udskiftet.

En almindelig og ellers humoristisk dag, beslutter Asger sig for at an- vende mere eller mindre udfordrende elementer i en reklamekampagne, og her ender han med at blive fyret i mediebranchen.