Uddrag
Waldemar er en lille mand på toogtyve år. Han har vampyrhvid hud, grønne øjne med kraftige briller og sort stel og skulderlangt hår med krøller.

Han bor i en lille by, som hedder Stentofte i nogle grå betonbygninger. Waldemar har mange sygdomme og syndromer, og han har svært ved at overkomme de mindste ting og at transportere sig selv rundt i en elektrisk kørestol.

Han kan godt lide at ryge joints, og bruger det lidt som en slags selvmedicinering. Waldemar er en meget stædig og udholdende person med sygdomme, som lægerne har vurderet ham til for længst at kunne være død af.

Stentofte er en lille forstad, som ligger udenfor København, som minder om en ghetto. Der findes mange boligblokke af beton, en Aldi, en daginstitution og en større befærdet vej.

I området, hvor Waldemar bor, er der en fodboldbane, en legeplads og flere betonboliger række efter række, samt grønne områder, som ikke er så grønne, da Asger starter på sit nye job, fordi vi befinder os i marts måned.

Miljøet i Stentofte virker tungt og trist, da Asger beskriver det. Stentofte virker som et miljø, hvor der bor mange socialt udsatte, mange ældre mennesker og nogle af anden etnisk herkomst.

I romanen hører vi om en episode, som foregår i Aldi, hvor Asger og Waldemar er et smut inde.

Der er kyllinger på tilbud, og der er mange mennesker om buddet. Der sker en masse tumult inde i Aldi, og derfor når Waldemars nabo ikke at få en af kyllingerne, som er på tilbud.

Inde i Aldi forholder Waldemar og Asger sig neutralt til situationen. En asiatisk dame bliver talt ned til, og ude foran snakker den ældre dame om den asiatiske kvinde som hende den gule, hvilket er meget racistisk.