Debatterende artikel om unges uddannelse

Indledning
Unges og uddannelse hænger i dag sammen, og næsten alle skal være på det tidspunkt. Ungdom og uddannelse er således blevet en livsfase, alle forventes at gå nogenlunde lige og problemløst igennem med henblik på senere vellykket udtræden til arbejdsmarkedet. Og der kan være dage, der vil blive husket for livet. Den yngre generation i dag har lidt tålmodighed og er kede sig med undervisning og skole, så de har nogle problemer med at registrere fravær og koncentration i undervisningen. så jeg diskutere to artiklen taler om dette, ”tag jer nu sammen, gymnasieelever” og ”Fjern fraværsregistrering og karaktergivning i gymnasiet”.

Uddrag
Kedeligt undervisninger:
Miriam Brems, som i juni 2013 udgav artiklen, ”Tag jer nu sammen, gymnasieelever”, mener, at nutidens unge ikke længere vil undervises, men hellere vil underholdes. Miriam, der selv er studerende på en gymnasial uddannelse, udtrykker, at hun alt for ofte oplever, at ingen deltager i undervisningen. Selvom gymnasiet er et frivilligt tilvalg, siger hun, at de fleste unge ser det som en straf at skulle møde i skole hver dag.

Jeg er enig med Brems, fordi undervisningen og specielt efter 10.klasse bliver kedeligt og mangler nogle sjovt, foruden presset på studiemateriale for at få en højre uddannelse. I dag tror samfundet, at de med højere uddannelse vil nyde et godt liv, derfor vælger nogle unge at studerende på en gymnasial uddannelse, Så de mangler fokus og ser møde hver dag som en straf.


Mentalitetsændring hos eleverne:
Hun sige problemer er dog ikke kun på grund af systemet og undervisningen, man der sker en mentalitetsændring hos eleverne, hun mener at eleverne skal engagere sig i undervisningen, frem for spiller spil og tjekke Facebook konstant under lektioner. Hun tror også at lektier tilsvarer det sociale liv, og arbejder med opbygger personlighed.

Jeg er enig med ændring tænker hos eleverne, fordi generation i dag har højere niveau med ikke koncentrer gennem timer, på grund af nogle undervisninger Problemerne er hvordan skal man bruge bærbare og smartphones i skolen, så moderne skoler bør tage skikkelse af et traditionelt skoler men i flere hastigheder afhængig af elevernes seriøsitet og indlæringshastighed. Og eleverne bør holde op med at spiller tiden og i stedet bruges deres energi på at dygtiggøre sig.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her