Dan Cake afsætning

Opgavebeskrivelse
1. Beskriv Dan Cake med anvendelse af relevante faglige begreber og identificer virksomhedens kernekompetencer.

2. Analysér konkurrenceforholdene på det danske kagemarked.

3. Giv en begrundet vurdering af, hvordan konkurrenceforholdene kan påvirke den fremtidige tilpasning af Dan Cakes produktparameter.

4. Diskutér hvordan Dan Cake kan skabe vækst i kagemarkedet. Inddrag artiklen ”mere sirlig end syndig? Din kage afspejler dine værdier” i diskussionen.

Uddrag
Kigger vi på hvordan konkurrenceforholdene kan påvirke den fremtidige tilpasning af Dan cakes produktparameter kan vi kigge på de fire p’er som indeholder produkt, pris, distribution og promotion.

Her vil jeg fokusere meget på produkt i forhold til Dan cake. Produkt det er det egentlige tilbud til kunde som kan bestå af fysiske varer eller uhåndgribeligt produkter. Disse produkter går så ind og dækker nogle behov hos den individuelle kunde. I forhold til produkt, så er Dan cakes produkter en kortvarig gode da det kun kan bruges en gang.

Når vi kigger på produktets kvalitet så er det rigtigt vigtigt at Dan cakes har evne til at opfylde de behov og ønsker kunderne har. Så de på den måde lever op til kundens forventninger.

Ud fra branche analysen som kan vi se at allerede etableret virksomheder samt køber er det som kan være truende overfor Dan cake og deres produktparametre. Til daglig kan de nye tendsenser med mere fokus på sundhed påvirke Dan cakes produktparameter, da kunderne kan vælge at skifte kafen ud med en sunder alternativ.

Der for at det vigtigt at Dancake tænker længere frem og selv finder alternativer til kagen. Dette kunne være en kage med laver sukkerindhold eller eventuelt helt sukkerfrie kager.

Dan ckes skal have fokus på markedsføring hvis de vælger at lave kager som er mindre usunde. Dette er vigtigt for at kunderne bemærker dem og ikke bare overser dem på hylden blandt de mange varianter af kage fra andre private labels produkter som er billige.

Derud over er Dan cake meget kendt for Citronmånen, her kunne Dan cake vælge at tænke på længere sigt og evntuelt lave den citronmåne om til flere slags alt fra små kager til evnetuelt lidt større eller laven en lidt ligende bare som et sundere alternativ, fordi netop dette er en af Dancakes mærkevare.

Alt i alt er produkt rigtig vigtigt for Dancake den dag i dag men også i fremtiden, hvor Dancake skal tilpasse produktparameter for at kunne konkurrere med konkurrenterne.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her