Blogindlæg om fravær og pjæk

Indledning
Hey bloggen,

Det seneste stykke tid har jeg tænkt meget over fravær og pjæk i skolen. Jeg har dannet mig en masse tanker om emnet, som jeg synes, at jeg ville dele med Jer!

Uddrag
Jeg mener også, at noget af ansvaret ligger hos skolerne. Efter den nye skolereform, som trådte i kraft i august 2014, er skoledagene blevet markant længere. Det kan være svært, at overskue så lange dage hvis man også har fritidsinteresser ved siden af.

For at de lange dage ville blive nemmere, at komme i gennem er det vigtigt med sjov og aktiv undervisning. Efter min mening også en masse såkaldte ”brainbreaks” så hjernen får plads til mere indlæring.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her