Danskopgave om blogindlæg-genren.

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Velkommen til bloggen endnu engang! Jeg er glad for at I stadig følger med <3
I denne omgang skal vi snakke om, hvordan det er at gå på gymnasiet; og om det virkelig er så hårdt, som vi alle går rundt og tror inden vi starter.

Men er det virkelig så slemt? Som mange af jer ved, er jeg lige startet i 2.g. Jeg har tidligere skrevet et blogindlæg om, hvor vigtigt det er at deltage i sociale arrangementer når man går på gymnasiet, især i begyndelsen.

Det har hjulpet mig rigtig meget og jeg kender også en masse, som ville have haft gavn af det; man må ikke negligeredet sociale.

Når det er sagt, er det at gå på gymnasiet et aktivt valg og man skal derfor heller ikke lade være med at følge med i timerne, aldrig lave sine lektier og få en masse fravær – og gør man dette, vil man helt sikkert fortryde det senere i livet: så lad for Guds skyld vær med det.