3 alternative sportsgrene til idræt i gymnasiet

Er du træt af bib test, cuba test og volleyball i idræt i gymnasiet? Så er det måske på tide, at du spørger din gymnasielærer, om du kan dyrke andre sportsgrene. I verden findes der flere tusinde forskellige sport, som du kan spille uden du behøver forskellige smarte redskaber. Forneden har vi skrevet lidt om 3 sportsgrene, som kunne være fedt for dig og dine klassekammerater at gå i kast med.

 

  1. Fodbold

Det kan måske virke lidt plat, at fodbold som er en af de mest populære sportsgrene er nævnt i denne sammenhæng. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er de færreste idrætstimer hvor fodbold bliver spillet. Fodbold er et spil hvor de flest kan være med og de fleste kender allerede reglerne. Det kan være en god ide at kønsopdele, når der skal spilles fodbold.

 

Fodbold er en kontaktsport og derfor vil det ikke kunne undgås at der kommer nærkontakt, derfor er det mest fair at pigerne og drengen spiller for sig selv.

 

  1. Basketball

Basketball er en amerikansk sportsgren, der er mest udbredt i USA. Men sporten lever i bedste velgående i Danmark. Det kræver dog, at man har to kurve og en bane at spille på. Man kan spille basketball på de fleste indendørs haller og på streetbaner.

 

Basketball kræver lidt teknik, hvis man skal holde et flydende spil, derfor kan det være en god ide at lave nogle træninger, før i går direkte ind i kamp.

 

  1. Trampolin

Trampolin er en sportsgren som de færreste dansker træner. Men selvom sporten ikke er så udbredt i Danmark kan det stadig være en super interessant sportsgren at spille. Det kræver dog at man har nogle trampoliner, hvis man ønsker at dyrke denne sport i idræt.

 

Derudover er det også vigtigt at i får nogle dygtige folk ud, der kan vejlede og sørge for at sikkerheden er i top, når i skal træne trampolin.

 

Det kan være en god ide at læse mere om Trampolin, før du spørger din lærer, om jeres klasse skal prøve denne sportsgren i idræt.

 

Du kan bl.a. læse mere om emnet og sporten på denne side: https://hoppeguiden.dk

 

Vi håber at nogle af ovenstående forslag kunne inspirere jer til at vælge en ny sportsgren som man kunne dyrke i idræt.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu