Analysér Too Good To Go’s interne forhold

Opgavebeskrivelse
Analysér Too Good To Go's interne forhold. Inddrag relevante elementer fra virksomhedens forretningsmodel.

Indledning
Too good to go laver samarbejder mellem virksomheder så som, buffetrestauranter, bager og andre restauranter om, at den mad som de har i overskud kan sælges på nette til en forholdsvis lavere pris. Og ind til videre er der 1850 danske virksomheder som er tilknyttet og på verdensplan er der mere end 200 medarbejdere.

Her er der fordele for både virksomheder, som vil samarbejde og også miljøet.

Fordele for virksomheder er, at de vil tjene penge på den mad som de ellers ville havde smidt ud. Og derved er virksomhederne med til at begrænse madspild og er med til at skabe mere bæredygtigt forbrug af fødevarer.

Uddrag
Her kan man jo sige at servicen er at too good to go finde de steder, hvor maden bliver sat ned, så man kan bare se om der er et sted i nærheden af en.

Så man ikke behøver at være i 5 forskellige supermarkeder for at finde det mad som bliver sat ned. Leveringstiden er der jo, når man kan se der, er noget mad skal man bare afsted.

Hvis nu man har fået af vide kl 14.00 at der var noget, kan de jo ikke garantere at der også er det sammen kl 18.00. Betalingen her er forholds vis billige og da det kan forgå i et supermarked, kan man både betale med kort og kontant, måske er der også nogen som tager imod Mobil Pay.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her