Indledning
Debatindlægget: ”Fri mig for Disneys hvide skønhedsidealer”, er skrevet og udgivet af presserådgiveren, Tina Splidsboel den 6. juli 2018.

Selve kompositionen i debatindlægget er opdelt i, i alt 5 afsnit. I det første afsnit bliver man præsenteret for indledningen. I indledningen læser vi om den frustration Splidsboel har omkring ’Disneys prinsesser’. Her forsøger hun med sin indledning at fange læsernes opmærksomhed ved at udtrykke sig, som læses ved nedstående.

Uddrag
Andre ting der også er lagt særligt fokus på, er Splidsboels brug af udråbstegn. Disse udråbstegn kan være med til at fokusere på de reaktioner hun ønsker der skal ligges mærke til, så man også engelsk. For den person der læser dette, kræves det også, at man kan engelsk.

Det er dog ikke I forhold til hendes brug af sproglige virkemidler, så er tonen i debatindlægget meget frustrerende, vrede og til en vis grad også undrende. Særligt Splidsboels vrede ses et par gange i kan forstå budskabet ved det.

Derudover bliver der også brugt fremmedsprog, som her er meget man bliver introduceret for det i teksten, og står derfor også kun et sted.
debatindlægget og udtrykker sig gennem ordene: ”skråt op”, ”forskruede” osv.

Hendes valg af sprogbrug understreger samtidig den vrede hun ikke forstår ift. de her skønhedsidealer, og hvordan det er med til at påvirke samfundet og enkelte individer.