1. Giver en god hjerne

Et aktivt liv med masser af sport kan være med til at mindske risikoen for at for depression. Derudover er sport med til at sænke blodtrykket.  Derudover viser undersøgelser, at man er bedre til at lære nye ting, hvis man jævnligt dyrker sport

2. Forlænger ens levetid

Det kommer nok ikke som en overraskelse, men har man dyrket sport regelmæssigt igennem hele sit liv, er der større chance for at man lever markant længere end dem som ikke dyrker sport.

3. Man sover bedre

Man har lettere ved at falde i søvn, når man har dyrket sport. Kroppen er nemlig naturlig træt efter en omgang sport.

(Du kan læse mere om sport og idræt her: https://gymnastikportalen.dk/)

4. Du får mere energi

Regelmæssig motion i optimale mængder kan gøre dig mere frisk i hverdagen. Du vil opleve et større overskud og et større løft i hverdagen.

5. Du bliver mentalt stærkere

Din hjerne udløser endorfiner, når du dyrker sport, der kan være med til at styrke din psyke. Det kan være en god terapi med stress og angst.

6. Du er væk fra skærmen

Vi danskere brugere generelt alt for meget tid foran skærmen, derfor er det sundt at komme væk fra skærmen og dyrke sport.

7. Du er social

Medmindre du løber eller dyrke fitness selv, så er du forhåbentligt sammen med andre, når du dyrker sport. Det påvirker dit humør positivt at tilbringe tid sammen med andre.