Indledning
I denne episode, ser man en politimand, der tager ud til gårdejeren der bliver kaldt Ørum, da hans køer er stukket af, Hvor moderen, og de to sønner er dræbt.

Og der er så en pige der gemmer sig i kælderen, men morderen kommer og slår politimanden ihjel.

Man ser også, at der er et lig der er fundet ude i skoven, hvor den ene hånd mangler, da politikvinden Thulin kommer frem til gerningsstedet ser hun så denne Kastanjemand der står ved siden af liget.

Uddrag
I Kastanjamanden er der opstillet konflikten omkring hvem der slog kvinderne ihjel, hvor man mere følger denne ene konflikt og afslutter en konflikt og så starter en ny.

I Jane the virgin gør den modsat der er mange konflikter men i sidste ende er det samme konflikt og har derfor samme løsning.

Der er i så fald tale om konkret konflikt i Jane the virgin, hvor i Kastanjemanden er der tale om en eksistentiel konflikt.

Da i kastanjemanden er der tale om en strukturel konflikt, da det handler om at der er en person der skal magt eller en form for vedvarende forhold.

Der er faste karaktere i både Kastanjemanden og Jane the virgin, da der er en form for hovedperson samt en medoplever.

I kastanjemanden er det kvinden Thulin der er en form for hovedperson og hvor medoplever er Hes. Og i Jane the virgin er det Jane der er hovedperson og medopleverne er Xiomara og bedstemoren.