Indledning
Siden 2015 har søstrene grene øget deres nettoomsætningen med over 50%, som er rekorden indtil videre.

Væksten kan bl.la. skyldes, at de har etableret 200 nye butikker, og de forventer at åbne 150 mere inden for de næste 3 år. Inden for detailhandelssbranchen er det i de seneste par år blevet meget mere eftertragtet at handle varer og nettet end at gøre det i fysiske butikker, men denne trussel har ikke tydet på at Brødrene Grene blevet påvirket af det.

De beholder kernen i deres forretning, som er deres fysiske butikker. Søstrene grene har også skiftede deres taktik, og er begyndt at arbejde sammen med lokale franchisetagere. Disse franchisetagere åbner flere af deres butikker, og det var et kæmpe sats for søstrene grene, men det har indtil videre kun haft en positiv betydning for deres omsætning.

Indholdsfortegnelse
1.1 Redegør for, hvilke interne og eksterne forhold der har haft betydning for den økonomiske udvikling i Søstrene Grenes Holding ApS.

1.2 Analyser, hvordan de interne og eksterne forhold har påvirket udviklingen i indekstallene for indtjening og kapitaltilpasning fra 2015/16 til 2017/18.

1.3 Vurder, hvordan indekstallenes udvikling har påvirket overskudsgraden og aktivernes omsætningshastighed fra 2015/16 til 2017/18.