Indholdsfortegnelse
1.1 Redegør for, hvilke interne og eksterne forhold der har haft betydning for den økonomiske udvikling i Søstrene Grenes Holding ApS.

1.2 Analyser, hvordan de interne og eksterne forhold har påvirket udviklingen i indekstallene for indtjening og kapitaltilpasning fra 2015/16 til 2017/18.

1.3 Vurder, hvordan indekstallenes udvikling har påvirket overskudsgraden og aktivernes omsætningshastighed fra 2015/16 til 2017/18.

Uddrag
Siden 2015 har søstrene grene øget deres nettoomsætningen med over 50%, som er rekorden indtil videre. Væksten kan bl.la. skyldes, at de har etableret 200 nye butikker, og de forventer at åbne 150 mere inden for de næste 3 år.

Inden for detailhandelssbranchen er det i de seneste par år blevet meget mere eftertragtet at handle varer og nettet end at gøre det i fysiske butikker, men denne trussel har ikke tydet på at Brødrene Grene blevet påvirket af det.

De beholder kernen i deres forretning, som er deres fysiske butikker. Søstrene grene har også skiftede deres taktik, og er begyndt at arbejde sammen med lokale franchisetagere.