Sluk telefonen | Restauranter vil have madero | Analyse

Indledning
Sluk telefonen: Restauranter vil have madero Artiklen handler om nogle forretningsejerer, der vil have madro i deres forretning. kunderne skal være sociale med deres omgivelser og ikke grave sig ned i deres telefoner, bærebare osv.

Der nogle virksomheder der har forbud om elektronik.
Indehaver på Svinkløv Badehotel i Nordjylland Lise Emborg, mener at hendes gæster kommer for at finde ro og synes

Uddrag
det er sært hvis det bimler og bamler rundt ved bordene i hotellets restaurant. Samtidig hjælper de gæsterne med ikke at føle, de skal holde sig opdateret.

Hos Enghave kaffe på Vesterbro i København har cafeens ejer Allan Schønberg, gjort det forbudt at medbringe bærbare computere, da han en dag så ni personer med hovederne ned i computeren. Ejeren vil have nogle talende, aktive og sociale kunder i virksomheden.

Hos Casper Christensen og Simon Lennets resturant Congo og deres natklub Simons i København, er der ikke mulighed, for at tale i telefon af tekniske årsager og det mener ejerne at kunderne er glade for.

‘’’Man går i byen for at spise, feste og møde nye mennesker. Det gør du ikke, hvis du sidder og kigger i din iphone 5 hele natten, telefonen er et skjold, man kan tage op hvis man keder sig eller er genert, siger Simon Lennert.’’

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu