Indledning
Sasan kom til verden for 15 år siden. Han blev født i Danmark, nærmere betegnet Charlottenlund Fødeklinik.

Hans mor er fra Danmark og med hendes kridhvide hud, hendes blå øjne og det lyse hår, ligner hun en dansker. Hans far er fra Lahore og bliver på grund af hans fødested, stemplet som pakistaner som det første folk husker og kategoriserer ham som.

For en dreng som Sasan, der med 2 forældre, som kommer fra vidt forskellige kulturer og normer, er det at have to så forskellige forældre at forholde sig til ikke altid lige nemt.

Specielt ikke når Anna fra klassen kigger hans vej og får hans hjerte til at slå hurtigere og hurtigere, hver gang han ser hende. Problemet er, at Hasan ikke ved, om Anna har det på samme måde.

For hvis nu det er tilfældet, er det jo ligetil at invitere hende hjem i lejligheden på Blågårds Plads. Sasans far har dog gjort det klart for ham, hvad han mener om, at Sasan tager danske piger med hjem. Sasans far bryder sig ikke om den idé.

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Så det ender med, at han tager derover uden at have købt alkohol. Dette fortryder han, da han kommer derover. Sasan vil nemlig gerne være lidt fuld, så kunne det måske være nemmere at score Anna.

Han går lidt søgende rundt og kigger om der mon også er andre, der mangler alkohol.

Han kan se, at Malte som også spiller på hans hold ikke har noget og han spørger ham og de ikke skal smutte i Netto og købe noget. Sasan har kontanter med for han ved, at hans far vil tjekke op på hans bankkonto, hvis han bruger dankortet kl. 22 om aftenen.

De køber lidt alkohol og Sasan ved, at Malte snakker rigtig meget med Anna. Han spørger derfor Malte, om han ved noget om, om Anna har et godt øje til nogle af drengene.

Til Sasans store overraskelse fortæller Malte ham, at han har hørt Anna snakke med nogle af de andre piger fra klassen om, at hun faktisk synes at Sasan er virkelig sød.