Indledning
Historien handler om pigen Michelle, som er på ferie i Sydeuropa. Her lever hun gennem sin telefon. Ved hjælp af billeder og videoer dokumenterer hun alt i sit liv, uden reelt selv at opleve tingene. Hun møder en sød fyr, men pga. sin optagelse af sin telefon ender hun med at miste en mulig kæreste/ven og sin bus, så hun ender med at blive efterladt.

Uddrag
Forfatterens motiv er i denne tekst at highlighte selve udfordringen for unge om at være mentalt til stede og nærværende i den ”virkelige” verden i forhold til afhængeligheden af at være på de sociale medier.

Dette kan man specielt se gennem Michelle, som enten er online på de sociale medier eller som tager billeder og videoer i stedet for at opleve og nyde ferien.

Novellen er skrevet i 2013, hvilket var en tid, hvor der var et stigende antal unge, som blev afhængige af deres telefon, hvor blogfænomenet opstod, og sociale medier for alvor fik plads i unges liv.

Den traditionelle måde at skabe relationer og venskaber på blev udfordret af afhængeligheden af at få likes og følgere på de sociale medier, også kaldet selfiekulturen, i den iscenesatte virkelighed. De unge især fik for alvor mulighed for at tage kontrol over, hvilken identitet de kunne skabe på sociale medier, og hvordan de skulle ses og forstås af andre.