Sammenfatning | Opgave

Indledning
Moderat positiv værdiudvikling over alle kategorier takket være stærk økonomi, den perfekte storm af førende trends og hård konkurrence fra spillere

Moderat positiv værdiudvikling ses i alle beklædnings- og fodtøjskategorier i Danmark i 2019, hvor dametøj er klart den største kategori i værdiudtryk, og sportsbeklædning viser den stærkeste værdiudvikling.

Den samlede vækst understøttes af en stærk økonomi og befolkningsvækst, og hovedtemaer drejer sig om sundheds- og fitness-tendenser, hård konkurrence fra fast fashion- og online-spillere og en voksende interesse for bæredygtig, etisk og organisk tøj.

Uddrag
Bestseller A / S fører de fleste kategorier i virksomhedsmæssige vilkår, herunder dametøj, herretøj, børnetøj, jeans og tilbehør til beklædning.

Bestseller har mange logistiske fordele i Danmark, fra dets stærke og pålidelige mærkegenkendelse, store og varierede varemærkeportefølje og omfattende distributionsnet.

Derudover overvåger Bestseller løbende tendenser og udvider sine kollektioner for at bevare sin samlede solide position i Danmark.

H&M Hennes & Mauritz A / S er den anden vigtigste vigtige aktør i tøj i Danmark takket være succes med det globalt anerkendte H&M-brand, der tilbyder hurtig mode til overkommelige priser.

Konkurrence i dette billigste fast fashion-segment kommer imidlertid i form af "Japans svar på H&M", den globale gigant Uniqlo, der åbnede sin første butik i København i 2019.

På trods af at Uniqlo modtog en vis negativ reklame for påstået dårlig behandling af nogle af medarbejderne, forventes det, at hurtigmodeafspilleren vil blive populær blandt danske forbrugere og yderligere udvide, hvilket udgør en potentielt direkte trussel mod H&M.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu